UUTISIA 2021

23.8.21

Vihdoinkin hyviä uutisia. Ringa (Solero's Perfect Sky) MRI kuvattu SM0, VM0 ja CM2. Josko saataisiin vaikka pitkästä aikaa pentuja.

4.8.2021

Pitkään ollut hiljais eloa kotisivuilla. Oikeastaan mitään ei ole tapahtunut ja elämä ollut hyvin hillittyä ja omalla painolla menemistä.

Vuoden vaihteessa käytin Kayan MRI kuvissa joiden tuloksena Kayaa ei tulla käyttämään jalostukseen. Kayalla löytyi 5.6 mm muutokset sekä aivokammion laajentuma, joten hän jatkaa meillä kotikoirana olemista.

Kesäkuun alussa käytin Nitan ja Ringan terveystarkeissa. Molemmille näytettiin vihreätä valoa niiden suhteen pentusuunnitelmille. Toki kumpikin MRI-kuvataan ennen astutusta.

Eilen puolestaan kävi loppu lauma Ewe lukuun ottamatta terveystarkeissa. Niistä harmittavin on Aidan (Magnumin Paige) sydämmen sivuääni 2/6 vain kahden vuoden iässä. Inkalla (Magnumin Heartbreaker) oli vuodessa ilmestynyt sivuääni 3/6 toki tämän tiesin. Myöskin Janen (Lawliers To Be Numeber One) sydämmestä sivuääni löytyi 7 v. iässä 1/6. Ainoa puhtain paperin selvinnyt oli Kaya.

Mutta pentusuunnitelmista sitten myöhemmin kunhan Ringa käy nyt loppu kuusta vielä MRI-kuvauksissa.