UUTISIA 2014

Jane 11 vkoa

15.9.14

Kun ei kerran tullut Hetalle pentuja, niin tuli sitten yksi sitäkin odotetumpi. Bläkkäri narttupentu Jane, viralliselta nimeltään Lawliers To Be Number One loikkasi kirjaimellisesti suoraan sydämiimme. Jane tuli Lawliers kennelistä sijoituskoiraksi, kuten aikaisemmin Ewe ja Heta. Jansku on varsin reipas nuori neiti ja toivottavasti myös nimensä veroinen. Aika näyttää mitä Janesta tulee, mutta luulisin että tätä neitoa nähdään myös näyttelykehissä.

TAKANA LUKA, EDESSÄ VICKY JA TAAVI

19.7.2014

Täyden Quun pentuset kävivät moikkaamassa kasvattajaa. Vietimme upean päivän joka päättyi sitten koirapuistoon hippaleikkeihin. Vallan upeita pentusista oli kasvanutkin. Valitettavasti Helsingin poika Paavo ei päässyt mukaan, mutta sitten ensi kerralla. Kuvan oikealla on ottanut Lotta, kiitokset siitä.

Toinen, ei niin mukava uutinen on se, että meille ei tule pentuja tänä vuonna. Hyvästä yrityksestä huolimatta, jää mahdollinen Höwelinan toinen pentue ensi vuoteen.


EWE

29.4.2014

Hieman vaihtelua ja piristystä näyttelyssä käymisen ja normi arjen lomaan. Kävimme tänään irroittelmassa Ewen ja Hetan kanssa (Inkan ollessa juoksukaranteenissa)  Siltamäen koirapuistossa cavalieri tapaamisen merkeissä.
Kiitokset Sanna Räisäselle upeasta kuvasta joka kertoo että ehta Rojaalikin osaa revitellä.
28.4.14

Varsin koiramainen viikonloppu takana ja pääosaa tällä kertaa näytteli Heta. 
Lauantaina olimme luonnetestissä Hetan kanssa ja tuloksena pisteet 58 (99-41)
Tuomarin sanoilla: pehmeä päältä ja sisältä. Kysyivät, että tuliko yllätyksenä, että Heta on erittäin vilkas (ei tullut). Se rekisteröi kaiken mitä kentällä tapahtuu ja edes kimlainen ei pääsisi sitä yllättämään. Se mikä tuli yllätyksenä, että Hetan puolustushalu +3 ja että se puolustaisi itseään (ja minua) koko pienen cavaliern sydämmellä. Luulin että se olisi ollut paljon lapasempi tällä alueella. 

HETA TUTUSTUMASSA TUOHON AIVAN JÄRKYTTÄVÄÄN KELKKAAN

Sunnuntaina aloitettiin Hetan kanssa näyttelykausi vuoden tauon jälkeen, Tuloksena avo ERI ja luokkansa toinen kera SA:n. Parasnarttu kehässä Heta oli ainoa yksivärinen. Olen iloisesti yllättynyt, varsinkin kun tuo Hetan turkki (siis se jota ei ole) on tällä hetkellä kaikkea muuta kun näyttelykuntoinen.

EMMY ja VICKY

13.1.2014

Jos hiukan vetäisi yhteen viime vuotta. Koira puolelta alkuvuoden suuri uutinen oli laumamme lisääntyminen yhdellä cavalierilla. Ruby tyttönen, Inka eli Magnumin Heartbreaker, saapui Auli Aholan Magnumin kennelistä laumaamme alkuvuodesta. Varsin valloittava tapaus ja myöhemmin loistava leikkitäti Hetan pennuille.

Valitettavasti myös laumalle koki menetyksia. Lissu pääsi viimeiselle matkalleen kesäkuun alussa ja lopetti näin ollen meillä "suurpetojen" valtakauden. D-lonkat nivelrikolla ja haiman vajaatoiminnan paheneminen ottivat yhdessä selkävoiton Lissusta.

Höwelinan ensimmäinen pentue näki päivän valon heinäkuussa. Tämä oli varsin vaikuttava tapaus. Pentujanhan syntyi kuusi joista lopulta neljä jäi henkiin. Suuret kiitokset vielä Birgit "Bigi" Englundille (kennel Pilliwink's) korvaamattomasta avusta pentujen ensiaskelten suhteen.  

Ja sitten. Pentueen ainoa tyttö jäi Porvooseen isänsä kanssa samaan perheeseen. Suureksi ilokseni . Emmy debytoikin upeasti Vickynsä kanssa 12.1.14 Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä Vickanin ollessa ROP-pentu.