Isompi ruby tyttö

Ringa synnytti 24.11. odotetun viiden pennun sijasta seitsämän. Ja kaikkihan ei todellakaan mennyt kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Itse synnytys sujui hyvin ja Ringa toimi erinomaisesti. Yksi pennuista valitettavasti syntyi enkelipentuna ja toinen menehtyi ennenkuin oli edes kahta tuntia vanha. Lisäksi pienen bläkkäritytön paino ei lähtenyt laisinkaan nousuun ja päätyttiin eutanasiaan vajaan viikonikäisenä kun pentu luovtti ja lopetti syömisen. Tällä hetkellä pentulaatikossa on neljä terhakka pentu jotka pikkuhiljaa aloittelevat tutustumista maailmaan.

Pienempi ruby tytöistä

Bläkkäri poika

Ruby poika

23.10.21

Ringa on ultrattu tiineksi. Pentujen odotetaan syntyvä marraskuun lopulla.

Sulhasena Ringalle oli upea vanhempi bläkkäri herra Gilu (Gilroy von der Hohenzollernfeste.


Solero's Perfect Sky

C.I.B multi ch

Gilroy von der Hohenzollernfeste

Ringa ja Gilu kohtasivat toisensa alkusyksyn päivinä. Lempi leimahti lämmittämään ja tänään ultrassa on todettu että Ringa odottaa Gilulle pentuja. Gilun kuvat lainattu Sonza's kennelin kotisivuilta

Sydämen osalta Ringa on täysin terve ja Gilulla on sivuääni kuulunut vasta 9,5 vuotiaana joten tällä ei ole merkitystä. Ringalla silmissä harmittomia kolesterolikiteitä. Ringan polvet ovat terveet ja Gilulla 1/1.
Lisäksi Ringa on geenitestattu kiharakarvaisuuden ja kuivasilmäisyyden osalta terveeksi samoin kun Episodic Fallingin osalta. Gilu on EF:n osalta kantaja, joten pennut eivät tule sairastumaan.Molemmat koirat ovat myös MRI-kuvattuja Ringa tuloksella SM0C ja Gilu SM0
Tulevien pentujen sukutaulun löydät täältä
Yhdistelmä täyttää cavalieryhdistyksen jalostustoimikunnan vaatimukset samoin kun jalostusohjesäännön.
Pennut tullaan luovuttamaan 8 viikon ikäisinä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, useaan kertaan madotettuna sekä ne tullaan rekisteröimään Suomen Kennelliittoon ja saavat mukaansa rekisteritodistuksen. Lisäksi niistä tullaan tekemään Suomen Kennelliiton virallinen kauppasopimus.
Cavalieria harkitsevalle suosittelen lämpimästi tutustumaan Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen pentuoppaaseen.