Muumipentue, Nita ja Kira

9.11.22

Nitan ja Kiran muumipennut syntyivät 3.11.22 juuri sopivasti Nitan täyttäessä samana päivänä 4 vuotta. Valitettavasti menetimme kaksi hyvin pientä ja heikkoa pentua.

Nyt pentulaatikossa möyrii kaksi erittäin jäntevää ja elinvoimaista ryby tyttöstä.

Black Opal's Eternan Flame l. KIRA

Höwelinan Rinsessa Halloween l. NITA

Nita ja Kira kohtasivat syksyn alussa ja nyt on tiedossa pentutuhinaa. Nita on ultrattu hyvästi kantavaksi ja tulevien pentujen odotetaan syntyvän marraskuun alussa.

Tulevien pentujen sukutaulun löydät täältä

Mahdollisia varauksia pennuista otan vastaan vasta sitten kun näen että niiden elämä on lähetynyt mutkattomasti sujumaan.

Molemmat vanhemmat on tutkittu terveiksi sydämen, polvien ja silmien osalta. Lisäksi molemmat vanhemmat on MRI kuvattu tuloksella SM0b ja CM2. Kira on geenitestattu terveeksi episodic fallingin, kuivasilmäisyyden ja kiharakarvaisuuden osalta. Nita puolestaan on episodic falling kantaja muuten terve, joten näiltä osin pennut eivät tule olemaan sairaita.

Yhdistelmä täyttää cavalieryhdistyksen jalostustoimikunnan vaatimukset samoin kun jalostusohjesäännön

Pennut tullaan luovuttamaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkistamina ja sirutettuina sekä useaan kertaan madotettuina sekä ne tullaan rekisteröimään Suomen Kennelliittoon ja saavat mukaansa rekisteritodistuksen. Pennuista tullaan tekmään Suomen Kennelliiton virallinen myyntisopimus.

Cavalieria harkitsevalle suosittelen lämpimästi tutustumaan cavalieryhdistyksen pentuoppaaseen