INKAN JA WILSONIN "KUNKKU"PENNUT

AMANTRA WIZARD & MAGNUMIN HEARTBREAKER

Amantra Wizard & Magnumin Heartbreaker

Inka kävi kesälomareissullamme viettämässä laatuaikaa Magnumin kennelissä upean black & tan uroksen, Wilsonin vieraana.
Wilsonin tytär Jane, asustaa myös meillä ja on pentujen siskopuoli.

Molemmat vanhemat on tutkittu sydämen, silmien ja polvien osalta terveeksi.
Inka on geenitestattu kiharakarvaisuuden ja kuivasilmäisyyden osalta terveeksi samoin kun Episodic Fallingin osalta. Wilson on EF:n osalta kantaja, joten pennut eivät tule sairastumaan.
Molemmat koirat ovat myös MRI-kuvattuja
Inka tuloksella SM1b ja Wilson SM2b

Pentujen sukutaulun löydät täältä

Yhdistelmä on cavalieryhdistyksen jalostustoimikunnan hyväksymä ja täyttävät jalostusohjesäännön
Pennut tullaan luovuttamaan uusiin koteihinsa 8 viikkoisina, eläinlääkärin tarkistamina ja sirutettuina ja ne tullaan rekisteröimään sekä saavat Suomen Kennelliiton rekisteritodistuksen. Lisäksi niistä tullaan laatimaan kirjallinen Suomen Kennelliiton kauppasopimus. Suosittelen lämpimästi tutustumista Suomen Cavalieryhdistyksen pentuoppaaseen
24.11.2016
Inkan Kunkkupojat ovat molemmat saaneet uuden kodin. Ruby poika muuttaa tulevana lauantaina Maununnevaan suloistuttamaan kaksotyttöjen ja vanhempien arkea. Kunkkua tullaan kutsumaan nimellä Papu.

Kaarle Kustaa 10 viikkoa

19.11.2016
Kaarle Kustaa 10 viikkoa etsii edelleen rakastavaa kotia. 
Eilen kävimme moikkaamassa velipoikaa Hyvinkäällä. Jälleen näkeminen oli riemukas ja vauhdikas. Edwinillä on kaikki enemmänkuin hyvin. Nyt vielä pitäsi tälle komealle rubynuorukaiselle löytää oma perheensä.
5.11.2016
Pennut täyttivät tänään 8 viikkoa. Elämä emon kanssa alkaa olla loppusuoralla, kaikkien muiden paitsi Inkan mielestä (ja Maisa kissan) joka edelleenkin tarjoaa pennuille pienet maitohörpyt. Maanantaina Edwin muuttaa uuteen kotiinsa Hyvinkäälle Inka hoteisiin. Kaarle Kustaan tuleva koti on vielä etsinnässä. Painoa pennuilla on kolmen kilon korvissa ja kovasti hyvin syöneiltä karvapalloilta näyttävätkin.

Edwin 8 vkoa

Kunkkujen valtataistelu

Kaarle Kustaa 8 viikkoa

Edwin 7 viikkoa

29.10.16

Elämä kotikennelissämme keittiörempan keskella sujuu olosuhteisiin nähden hyvin. Pennut kasvavat ja painoakin on reilusti yli 2 kg. Ensi viikolla tie eläinlääkärin tarkkiin käy. King Artturi on löytänyt tulevan valtakuntansa Inkan, Jounin ja Dustin - cavalierin luota. Muutto uuteen kotiin reilu on viikon päästä. Kaarle Kustaalle vielä oma valtakuntansa haussa. Remontin keskellä pennut (ja muu lauma) voineet yllättävän hyvin. Ihan pienestä äänestä eivät hätkähdä. Kissapuolen sosiaalistamisen on hoitanut apukissa Maisa, joka antaumuksella hoitaa pentuja, leikittää ne sekä ottaa kiltisti vastaan terävien naskaleiden kokeilun. Ei ole yks eikä kaksi kertaa kun pentu roikkuu Maisan hännässä neulanterävillä hampailla. 
13.10.2016

Pentulassa kaikki hyvin. Kunkut opettelevat oikean koiran ruokatapoja ja ensimmäinen marikyyri ja matokuurikin saatu. Vauhtia riittää ja kunkut saaneet jo isomman aitauksen missä painiharjoituksia tehdään toden teolla. Inka mamman maitobaari on vielä suuressa suosiossa, mutta jo selvästi vähemmällä käytöllä.

Kaarle Kustaa melkein 5 viikkoa

King Artturi melkein 5 viikkoa

1.10.2016
Inkan kunkkupojat täyttivät tänään kolme viikkoa. Pentulaatikossa kaikki on hyvin ja huterat kävelyharjoitukset ovat jo alkaneet. Tämän lisäksi pentulaatikosta kuuluu murinan ja haukkumisen alkeita. Välillä yritetään hiukan nappasta kaveria korvasta tai Inka mamma karvoista. Ensi viikolla aloitetaan ruokailuharjoitukset sekä pennut saavat ensimmäisen matokuurinsa.

Winski 3 viikkoa

Konsta 3 viikkoa

22.9.2016

Inkan pennut täyttivät 12 vrk:tta ja molemmat pennut jo kurkistelevat maailmaa. Pennut voivat paksusti, painoa kertynyt jo mukavasti 700 g. 
Pennut ovat saaneet työnimet (jotka tuleva perhe vaihtaa sitten mieluisikseen) sekä viralliset nimet.
Ruby tulee kulkemaan tällä hetkellä nimellä Konsta (Höwelinan Kaarle Kustaa) ja bläkkäri pojua kutsumme toistaiseksi Winskiksi (Höwelinan King Artturi). 
Kumpikin Kuningas on vielä valtakuntaansa vailla.
Saanko esitellä: 

HÖWELINAN KAARLE KUSTAA, 12 VRK

HÖWELINAN KING ARTTURI, 12 VRK

Inkan pojat

12.9.2016

Ei mennyt kaikki niinkuin Strömsössä. Varhain lauantai aamuna 10.9.2016 alkoi Inkan synnytys. Inka synnytti muutaman tunnin sisällä neljä pentua josta valitettavasti kaksi syntyi enkelipentuina. 
Itse synnytys sujui mallikkasti ja Inka hoitaa poikiaan erinomaisesti. Molemmat pojat voivat hyvin ja painot ovat lähteneet nousuun. Pentulaatikosta kuuluu tasainen tuhina ja lussutus.

54 vrk.ta astutuksesta

5.9.16
Kävimme Inkan kanssa tiineysröntgenissä ja pentuja löytyi neljä kappaletta. Mamma koiralla kaikki hyvin ja tänään muutetaan pentulaan asumaan loppuajaksi. Ruoka maisuu vähän hounosti ja lenkkeilykään ei enää niin hirveästi kiinnosta. Jännityksellä jäämme odottamaan mitä tuleman pitää