Uutisia 2018

10.10.18

Jansku kävi alkusyksystä tapaamassa kerrassaan viehättävää Rickyä (Magnumin Richard Burton) Merikarvialla. Visiitin tuloksena näkyi ultrassa pentuja joiden odotettu syntymä on Halloween viikolla.
Pennuille avattu oma sivunsa Halloween pentue. Siellä enemmän tietoa tulevasta pentueesta.
6.9.2018

Toukokuussa tein raskaan päätöksen ja oli aika hyvästellä Heta. Hetalla aloitettiin 1½ vuotta sitten granulooman hoito kortisonilla jonka jälkeen se ei tervettä päivää nähnyt. Tuli kasvohalvausta, neuvologia oireita yms. Toukokuussa Hetalla alkoi tasapaino pettämään, jolloin tiesin että nyt sen aika on tullut täyteet. Heta lähti myös EVIRAlle avattavaksi ja löydöksenä oli kasvain aivorungossa. Mitäpä siihen muuta sanomaan.

Ewe, Jane ja Kaya ovat pitkin kesää osallistuneet eri näyttelyihin. Ewellä hienosti VSP ja ROP veteraani sijoituksia. 
Ewe (Lawliers Cactus Bite) on edelleen erittäin hyvä kuntoinen ja mielellään näytteilyissä esiintyy. Itselleni tulee aina upea fiilis kun Ewe usein äitinsä Eevin (Laritin Cheyenne Ayasha, om. Reetta Lehessaari) kanssa kilpailee sujuvasti ja hyvässä yhteisymmärräkysessä peräkkäin. Kaksi niin hienoa ja hyväkuntoisita koiraa.

Jane (Lawliers To Be Number One) otti osaa myös muutamaan näyttelyyn kesällä saaden parista luokkavoiton. Heinosti pikkumustalta. 

Kaya (Höwelinan Willan Louhi) aloitteli näyttelyuraansa. Muutamassa näyttelyssä pyörähdettiin KP:n arvoisesti, muutamassa jopa ROP pentu. Hienosti sujuu ipanalata reissailu ja esiintyminen,

Nyt rauhoitutaan syksyn viettoo ja toivottavasti saamme pikkutassujen töminää loppu vuodesta 2018 / alkuvuodesta 2019

Ewe 10 v. 10kk Kuva Kati Holm

Jane 4 v, kuva Kati Holm

Kaya 8 kk, kuva Kati Holm