Kuusi viikkoiset "kauhukakarat" Vas. Eden, Luna ja Nita

18.12.

Pennut käynneet tarkissa ja rekisteröity. Nita eli työnimeltään Kepponen saa nimekseen Höwelinan Rinsessa Halloween ja tulee jäämään kotiin.

Kurpitsa on saanut kutsumanimekseen Luna ja virallisesti hän on Höwelinan Häpi Halloween. Luna muuttaa tyttärelleni sijoitukseen. Tällä hetkellä sillä on lievä alapurenta, joten katsotaan miten näyttelyiden käy. 

Karkki saanee nimekseen Eden. Viralliselta nimeltä neitokainen on Höwelinan Halloween Helmi. 

Eden

Luna

Nita

Höwelinan Halloween Helmi

Höwelinan Häpi Halloween

Höwelinan Rinsessa Halloween

HALLOWEEN PENTUE s. 3.11.2018

KARKKI 3 VKOA

KURPITSA 3 VKOA

KEPPONEN 3 VKOA

6.11.18

Kilttinä ja tottelevaisen koirana Jansku synnytti Halloween pentueensa 3.11.18 pyhäinpäivänä ja kaiken lisäksi päivällä. Synnytys sujui mallikkaasti ihan kuin suoraan oppikirjasta. Pentuja syntyi kolme ja kaikki ilokseni narttuja. Kaksi bläkkäriä ja yksi ruby tyttönen. Kokoa pennuilla oli 233 g, 292 g ja 238 g.
Sanomattakin on selvää että kotiin todennäköisesti jää toinen bläkkäri tyttösistä.
Näin parin päivän elon jälkeen on painot lähteneet kivasti nousuun ja Jansku osoittautunut erittäin hyväksi emokoiraksi.

KAUHUTRIO 2 VRK

JANE l. LAWELIERS TO BE NUMBER ONE Kuva: Kati Holm

RICKY l. MAGNUMIN RICHARD BURTON Kuva: Mirja Aro

Jane kävi alkusyksyllä viettämässä laatu aikaa kennel Magnumin Auli Aholan hellässä huomassa ja Rickyn rakkauden kohteena.
Tämän kohtaamisen seurauksena Jane on ultrattu tiineeksi ja tulevien pentujen odotetaan syntyvän Halloween viikolla. 

Mahdollisia varauksia otan vastaan vasta sitten kun pennut ovat syntyneet ja näen että elämän alkutaival on päässyt kunnolla alulle.

Molemmat vanhemat ovat tutkittu terveeksi sydämen, silmien ja polvien osalta. 
Jane on geenitestattu kiharakarvaisuuden ja kuivasilmäisyyden osalta terveeksi ja Episodic Falling syndrooman osalta kantajaksi. Ricky puolestaan molempien testien osalta terve, joten mahdolliset pennut tulevat olemaan näiltä osin terveitä.
Lisäksi molemmat vanhemmat ovat sydänultrattu terveeksi sekä molemmat vanhemmat ovat MRI kuvattu tuloksella SM0 b

Tulevien "kauhukakaroiden" sukutaulun löydät täältä

Yhdistelmä täyttää cavalieryhdistyksen jalostustoimikunnan vaatimukset samoin kun jalostusohjesäännön.

Pennut tullaan luovuttamaan 8 viikon ikäisinä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, useaan kertaan madotettuna sekä ne tullaan rekisteröimään Suomen Kennelliittoon ja saavat mukaansa rekisteritodistuksen. Lisäksi niistä tullaan tekemään Suomen Kennelliiton virallinen kauppasopimus.

Cavalieria harkitsevalle suosittelen lämpimästi tutustumaan Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen pentuoppaaseen.