Kuusi viikkoiset "kauhukakarat" Vas. Eden, Luna ja Nita

18.12.

Pennut käynneet tarkissa ja rekisteröity. Nita eli työnimeltään Kepponen saa nimekseen Höwelinan Rinsessa Halloween ja tulee jäämään kotiin.

Kurpitsa on saanut kutsumanimekseen Luna ja virallisesti hän on Höwelinan Häpi Halloween. Luna muuttaa tyttärelleni sijoitukseen. Tällä hetkellä sillä on lievä alapurenta, joten katsotaan miten näyttelyiden käy. 

Karkki saanee nimekseen Eden. Viralliselta nimeltä neitokainen on Höwelinan Halloween Helmi. 

Eden

Nita

Luna

Höwelinan Halloween Helmi

Höwelinan Rinsessa Halloween

Höwelinan Häpi Halloween

HALLOWEEN PENTUE s. 3.11.2018

KARKKI 3 VKOA

KEPPONEN 3 VKOA

KURPITSA 3 VKOA

24.11.2018

Pentulaatikossa kaikki hyvin. Ipanat kasvaa kohisten ja elämä on lähtenyt sujumaan loistavasti. Silmät ovat jo tovin olleet kaikilla auki. Eilen juhlistettiin 3 viikkois päivää manikyyrillä ja matolääkkeellä. Joista kumpaakaan ei riemulla otettu vastaan.
Pennut saivat myös työnimensä joka vahvasti viittaa niiden syntymäaikaan. Ykkösneidistä tuli Karkki, kakkoslikka kantaa nimeä Kurpitsa ja yllätysmimmi kolmonen kulkenee nimellä Kepponen. 

Kuvateksti

YKKÖS TYTTÖ

KOLMOS TYTTÖ

KAKKOS TYTTÖ

6.11.18

Kilttinä ja tottelevaisen koirana Jansku synnytti Halloween pentueensa 3.11.18 pyhäinpäivänä ja kaiken lisäksi päivällä. Synnytys sujui mallikkaasti ihan kuin suoraan oppikirjasta. Pentuja syntyi kolme ja kaikki ilokseni narttuja. Kaksi bläkkäriä ja yksi ruby tyttönen. Kokoa pennuilla oli 233 g, 292 g ja 238 g.
Sanomattakin on selvää että kotiin todennäköisesti jää toinen bläkkäri tyttösistä.
Näin parin päivän elon jälkeen on painot lähteneet kivasti nousuun ja Jansku osoittautunut erittäin hyväksi emokoiraksi.

KAUHUTRIO 2 VRK

JANE l. LAWELIERS TO BE NUMBER ONE Kuva: Kati Holm

RICKY l. MAGNUMIN RICHARD BURTON Kuva: Mirja Aro

Jane kävi alkusyksyllä viettämässä laatu aikaa kennel Magnumin Auli Aholan hellässä huomassa ja Rickyn rakkauden kohteena.
Tämän kohtaamisen seurauksena Jane on ultrattu tiineeksi ja tulevien pentujen odotetaan syntyvän Halloween viikolla. 

Mahdollisia varauksia otan vastaan vasta sitten kun pennut ovat syntyneet ja näen että elämän alkutaival on päässyt kunnolla alulle.

Molemmat vanhemat ovat tutkittu terveeksi sydämen, silmien ja polvien osalta. 
Jane on geenitestattu kiharakarvaisuuden ja kuivasilmäisyyden osalta terveeksi ja Episodic Falling syndrooman osalta kantajaksi. Ricky puolestaan molempien testien osalta terve, joten mahdolliset pennut tulevat olemaan näiltä osin terveitä.
Lisäksi molemmat vanhemmat ovat sydänultrattu terveeksi sekä molemmat vanhemmat ovat MRI kuvattu tuloksella SM0 b

Tulevien "kauhukakaroiden" sukutaulun löydät täältä

Yhdistelmä täyttää cavalieryhdistyksen jalostustoimikunnan vaatimukset samoin kun jalostusohjesäännön.

Pennut tullaan luovuttamaan 8 viikon ikäisinä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, useaan kertaan madotettuna sekä ne tullaan rekisteröimään Suomen Kennelliittoon ja saavat mukaansa rekisteritodistuksen. Lisäksi niistä tullaan tekemään Suomen Kennelliiton virallinen kauppasopimus.

Cavalieria harkitsevalle suosittelen lämpimästi tutustumaan Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen pentuoppaaseen.