UUSIMMAT KUVAT, lisää kuvia albumeissa

Potretti pennut 3 viikkoa
Matokuuri YÖK
Suloinen Kurpitsa
Kurpitsainen
Kolme viikkoinen Kurpitsa

INKAN JA GILUN TULEVAT PENNUT

Inkan ja Gilun pennut syntyivät 14.3.19

17.3.2019

Inkan ja Gilun pennut näkivät päivän valon torstai aamuna 14.3.19. Inkan synnytys sujui hyvin ja se hoitaa pentujaan antaumuksella. Pennuista kaksi on black and tan - uroksia ja yksi black and tan narttu, sekä kaksi pienintä ruby narttuja. Pennut ovat terhakoita ja maitobaarista kuuluu tyytyväinen tuhina. Toivotaan, että pentujen elämä lähtisi sujumaan kivuttomasti, eikä takapakkeja tulisi. Tällä hetkellä näyttää hyvältä

MAGNUMIN HEARTBREAKER

GILROY VON DER HOHENZOLLERNFESTE

Inka ja Gilu tapasivat talven pakkaspäivinä. Lempi leimahti lämmittämään ja tänään ultrassa on todettu että Inka odottaa Gilulle pentuja. Gilun kuvat lainattu Sonza's kennelin kotisivuilta

Molemmat vanhemmat on tutkittu terveiksi sydämmen ja silmien osalta  (Inka myös sydän ultrattu)
Inkalla polvet terveet ja Gilulla 1/1. 

Inka on geenitestattu kiharakarvaisuuden ja kuivasilmäisyyden osalta terveeksi samoin kun Episodic Fallingin osalta. Gilu on EF:n osalta kantaja, joten pennut eivät tule sairastumaan.
Molemmat koirat ovat myös MRI-kuvattuja
Inka tuloksella SM1b ja Gilu SM0

Tulevien pentujen sukutaulun löydät täältä

Yhdistelmä täyttää cavalieryhdistyksen jalostustoimikunnan vaatimukset samoin kun jalostusohjesäännön.

Pennut tullaan luovuttamaan 8 viikon ikäisinä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuina, useaan kertaan madotettuna sekä ne tullaan rekisteröimään Suomen Kennelliittoon ja saavat mukaansa rekisteritodistuksen. Lisäksi niistä tullaan tekemään Suomen Kennelliiton virallinen kauppasopimus.

Cavalieria harkitsevalle suosittelen lämpimästi tutustumaan Suomen Cavalier kingcharlesinspanieliyhdistyksen pentuoppaaseen.